'De nieuwe start', de zesde kandidaat voor het 'Rood Fonske 2015'... Heb jij dit jaar al gestemd?

Voor de derde keer wordt op de nieuwjaarsreceptie van PVDA Vlaams-Brabant (arrondissement Leuven) op zaterdag 23-1-2016, het 'Rood Fonske 2015' uitgereikt.

De prijs gaat naar die persoon of organisatie uit het oosten van Vlaams-Brabant die zich het meest verdienstelijk maakte voor de samenleving.
Een jury nomineerde 6 kandidaten.
Iedereen kan zijn stem uitbrengen en bepalen wie het Rood Fonske 2015 krijgt
We stellen je hier de zesde genomineerde (en later alle andere) voor...

Reeks ROB 'de nieuwe start'

Acht moedige mensen die de sociale economie in Leuven een gezicht geven. ROB-tv gaat op zoek naar het unieke levensverhaal van regiogenoten die een nieuwe start maken. Maak onder meer kennis met Fatimah, geboren als wees in Marokko, verlaten door haar man, maar nu een zelfstandige moeder die werkt bij Spit tewerkstelling VZW in Leuven. Etienne was meer dan 15 jaar zelfstandig dakwerker. Nadat zijn bedrijf over kop ging nam hij zijn leven opnieuw in handen en kreeg hij de kans om als klusser aan de slag te gaan bij vzw Wonen en Werken. Je ontdekt hun verhaal, en dat van 5 andere boeiende figuren.

In samenwerking met productiehuis Nieveranst en met steun van de stad Leuven.

site ROB de nieuwe start

Je kan hier stemmen voor je favoriet (er zijn er 6).

Welkom op de prijsuitreiking
op zaterdag 23 januari 2016 in het STUK, Naamsestraat 96 3000 Leuven

ps Voor de tweede keer wordt op de nieuwjaarsreceptie van PVDA Vlaams-Brabant, arrondissement Halle-Vilvoorde, op zaterdag 27 januari ook 'De Vuist 2015' uitgereikt, Je kan hier of onderaan deze pagina stemmen voor je favoriet.