Multimedia

Fotoreportage

Op zaterdag 24 september had de jaarlijkse Kortenbergse braderie plaats op een zonovergoten verkeersvrije Leuvensesteenweg. Iemand zei: “Ik voel me hier op de Ramblas”, maar daarvoor ontbrak de schaduw van de bomen die er in Barcelona wel is. Er voor het eerst wel bij: een fel opgemerkte PVDA-stand van de plaatselijke basisgroep.

Foto's: Danny Carleer

Fotoreportage

Bea op fb

"Kick off promo Manifiesta. Een groot deel van Rock Werchter heeft vandaag kennis gemaakt met het grootste solidariteitsfeest van België."

Fotoreportage

Vrijdag 24 juni 2016 was voorlopig de laatste actiedag van het voorjaar.

Privé en openbare diensten voerden actie.
In gans het land werd gestaakt en actie gevoerd tegen de recente regeringsaanvallen tegen de pensioenen en de 38-urenweek.
Een springplank naar een nog warmer sociaal najaar.

Met fotokaders bezocht PVDA de piketten en concentraties.
Dit was in Vlaams-Brabant.

foto's Raf Degeest en Bea Knaepen

 

Fotoreportage

Op Zaterdag 4 juni, tussen 10u30 en 13u in het Geertruihof in de Halfmaartstraat in Leuven

zo'n 60 aanwezigen genoten van een heerlijke brunch en kregen er een heldere presentatie bij over het hoe, waarom en actieplan van de Turteltaks

Bedankt !
alle medewerkers
voor de mooie foto's Raf

Fotoreportage

Geslaagde tweede receptie (in 2016) van PVDA-Vlaams-Brabant in Vilvoorde.

Fotoreportage

"Nagenieten van onze nieuwjaarsreceptie in het STUK in Leuven."

Met mooie foto's van twee topfotografen. Een verdiende winnaar van het Rood Fonske. Een kortje in de regionale pers. Maar vooral meer dan 200 sociale aanwezigen die gaan voor een hoopvol en strijdbaar 2016. De afwezigen krijgen een tweede kans, volgend weekend in Vilvoorde

lees ook

Fotoreportage

Organisatie: PVDA Vlaams-Brabant en Comac Leuven
Plaats: Martelarenplein Leuven, tussen 19 en 20u.
Fotograaf: Raf Degeest

Zie ook “Turteltaks, achterbaks!” klonk het, luid en gemeend.

Fotoreportage

Op de info-avond van het actiecomité 'De Bruul brult' was felle en soliede kritiek te horen op de plannen van de stad Leuven om onder het Bruulpark een parking voor 600 wagens te bouwen. De PVDA-afdeling van Leuven ondersteunt het verzet tegen een project dat de leefbaarheid van de wijk danig zal verslechteren.

Meer dan honderd buurtbewoners en bezorgde Leuvenaars waren aanwezig op de eerste info-avond van het actiecomité. Doorheen de vele opmerkingen en vragen werd duidelijk dat de steun voor de afwijzing van dit project zeer breed is.

Fotoreportage

Zondag, 23 november om 15u op het Martelarenplein organiseerde Hart boven Hard een wake 'Samen tegen de haat (zoals in veel grotere steden van het land.

Fotoreportage Ahmed Karouche (bedankt)

Pagina's