PVDA Landen

Nieuws

Omdat de inwoners van Landen zelf moeten instaan om hun roze zakken weg te brengen besloot de PVDA-afdeling van Landen voor een keer die roze zakken van wie er om vroeg op te gaan halen en weg te brengen. Die “roze zakkenactie” kende veel bijval en tal van inwoners spraken hun waardering uit voor de actie.

Nieuws

Op zaterdag 30 mei zou het gebeuren: de Working Class Music fuif die de Landense afdeling van de PVDA in elkaar had gebokst. Met veel verwachtingen, plaatselijke rockbands en een goedkoop muziekfeest voor de jongeren... en ook wat ouderen.

Nieuws

Op zaterdag 30 mei moet je in Landen zijn voor de 'Working Class Music' fuif waar de plaatselijke PVDA­afdeling haar werkjaar mee afsluit. Het is de eerste keer dat ze zich aan de organisatie van zo'n muziekavond waagt. Wat bezielt hen en vooral waarom doen ze dat? We vroeger het hen op het 1 Mei­feest in Kessel-­lo.

Nieuws
Rudy wou het ons graag allemaal vertellen.

De PVDA-­afdeling van Landen trok zaterdagvoormiddag 26 oktober naar de plaatselijke bibliotheek en liet er 53 mensen de grote verkiezingsenquête invullen. Hoe kregen ze dat voor mekaar? Rudy Scalais wou het ons graag allemaal vertellen.

Nieuws
Vorige week in Solidair, nu online

Een volksmens. Als die term op iemand van toepassing is, dan wel op Gerrit Wuestenberg. Op zijn eentje kent hij meer mensen dan alle anderen van de PVDA-groep van Landen samen. Sinds anderhalf jaar werkt hij met hen mee.

Fotoreportage
PVDA verkiezingsenquête 'Laat je stem horen'
Gisteren kregen we 2 berichten van Rudy, daarbij ook verschillende foto's
1e bericht
Deze zaterdagmorgen tussen 9 uur en 11u30 hebben we eerst met drie, later met vier verkiezingsenquetes laten invullen aan de bibliotheek van LANDEN.
We haalden 53 enquetes op en zijn moeten stoppen, omdat we geen invulformulieren over hadden. Het was een succes.

Fotoreportage

Eind juni hield de nieuwe PVDA-ploeg van Landen en haar vrienden, voor het eerst stand op de braderie van Landen.
Ze verzamelden er meer dan 604 handtekeningen (na rechtzetting op fb :)) onder de petitie voor een miljonairstaks.

Vorig weekend hield de ploeg opnieuw stand. Deze maal zouden ze de petitie voor goedkope energie laten ondertekenen. Dat had Vincent al voorgesteld de eerste keer.

Rudy mailde zondagavond deze resultaten door...

Fotoreportage
door een deel van de ploeg die het ook al uitdeelde in Landen

We schreven eerder op deze site: Op dinsdag 28 mei deelde de PVDA tussen 6.30 en 9 uur aan de treinreizigers een interactieve folder uit. Zo ook in Leuven en Landen...

Daar kwam nog een staartje aan

Want vorige week mailde Rudy uit Landen 'Met 4 man van de gemeentelijke groep Landen zijn we het overschot van het spoorpamflet (450 stuks) gaan uitdelen aan het station van Waremme.
Daar ontmoetten we een pvda-er van Waremme met zijn dochtertje. Dus waren we met 6 man om die pamfletten alsnog uit te delen.'

Activiteit

Vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 augustus neemt de PVDA-Landen deel aan de braderie van Landen. Met partijmateriaal zoals badges, pins, T-shirts. Ook petitie tegen handelsmissie regering in Israël, publiciteit voor ManiFiesta, eten en drank. Wordt lid van onze groep...en nog veel meer.

Datum: 
vr, 29/08/2014 - 14:00
Plaats: 
Braderie Landen
Stationsstraat
3400 Landen
Activiteit

Meet & Music. Een meeting met muziek georganiseerd door PVDA afdeling Landen. Met als sprekers : Rudi Scalais, voorzitter PVDA afdeling Landen, Sander Vandecapelle, voorzitter PVDA Vlaams-Brabant en als special guest Raoul Hedebouw, Federaal Volksvertegenwoordiger voor PVDA/PTB. Muzikaal gedeelte verzorgd door Werner Van Rillaer, folkzanger-gitarist.

Gratis toegang

Organisatie PVDA Landen

Datum: 
za, 07/10/2017 - 19:00
Plaats: 
Café 't Kliekske
Stationsstraat 48
3400 LANDEN