Raoul Hedebouw

Nieuws

Een stroomstoring bij Belgocontrol zorgde woensdagvoormiddag voor duizenden gestrande reizigers. Honderden vluchten werden geannuleerd of liepen uren vertraging op. Ook voor het personeel op de luchthaven wordt bijna het onmogelijke verwacht om alles op te vangen.

Activiteit

Meet & Music. Een meeting met muziek georganiseerd door PVDA afdeling Landen. Met als sprekers : Rudi Scalais, voorzitter PVDA afdeling Landen, Sander Vandecapelle, voorzitter PVDA Vlaams-Brabant en als special guest Raoul Hedebouw, Federaal Volksvertegenwoordiger voor PVDA/PTB. Muzikaal gedeelte verzorgd door Werner Van Rillaer, folkzanger-gitarist.

Gratis toegang

Organisatie PVDA Landen

Datum: 
za, 07/10/2017 - 19:00
Plaats: 
Café 't Kliekske
Stationsstraat 48
3400 LANDEN
Activiteit

Autenthiek links breekt door. Bernie Sanders is vandaag de populairste politicus van de Verenigde Staten. Jeremy Corbyn werd als een pop-ster onthaalt op Glastonbury, het grootste festival van het Verenigd Koninkrijk. In zijn succesvolle campagne legde hij met de slogan "For the many, not the few" net als Bernie Sanders de focus op ongelijkheid. Mensen -en vooral jongeren- zijn op zoek naar een alternatief voor de neoliberale graaipolitiek.

Datum: 
di, 17/10/2017 - 20:00
Plaats: 
AV 01.12 (deuren open 19u30)
Parkstraat 43
3000 Leuven