Rood Fonske

Nieuws

Het Rood Fonske is al aan zijn vijfde editie toe! De jury heeft dit jaar 5 genomineerden geselecteerd: De Bruul Brult, Gastvrij Netwerk, de delegees van Marmo Nv, de Solidariteitsmars en Leuven Climate Cycle.

Allemaal hebben ze zich het voorbije jaar verdienstelijk gemaakt voor de samenleving. Aan jou de keuze wie de prijs het meest verdient. Ontdek alles over deze kandidaten en stem op jouw favoriet!

>>>Stem hier<<<

Nieuws

Hier een woordje uitleg bij de 6 genomineerden voor het Rood Fonske 2016, een prijs die PVDA Vlaams-Brabant uitreikt aan een persoon of vereniging die zich het voorbije jaar verdienstelijk maakte voor de samenleving.

Nieuws

De vrouw die op haar eentje het Vlaams Belang trotseerde met haar bordje 'Wij zijn mensen, geen onmensen' kreeg op de PVDA­nieuwjaarsreceptie het 'Rood Fonske 2015' uit de handen van Tine Van Rompuy. Marianne was een van de blikvangers op de nieuwjaarsreceptie van de PVDA in het STUK in Leuven.

Nieuws

Voor de derde keer wordt op de nieuwjaarsreceptie van PVDA Vlaams-Brabant (arrondissement Leuven) op zaterdag 23-1-2016, het 'Rood Fonske 2015' uitgereikt.

De prijs gaat naar die persoon of organisatie uit het oosten van Vlaams-Brabant die zich het meest verdienstelijk maakte voor de samenleving.
Een jury nomineerde 6 kandidaten.
Iedereen kan zijn stem uitbrengen en bepalen wie het Rood Fonske 2015 krijgt
We stellen je hier de zesde genomineerde (en later alle andere) voor...

Reeks ROB 'de nieuwe start'

Nieuws

Voor de derde keer wordt op de nieuwjaarsreceptie van PVDA Vlaams-Brabant (arrondissement Leuven) op zaterdag 23-1-2016, het 'Rood Fonske 2015' uitgereikt.

De prijs gaat naar die persoon of organisatie uit het oosten van Vlaams-Brabant die zich het meest verdienstelijk maakte voor de samenleving. Een jury nomineerde 6 kandidaten. Iedereen kan zijn stem uitbrengen en bepalen wie het Rood Fonske 2015 krijgt. We stellen je hier de derde genomineerde (en later de drie andere) voor...

Vrijwilligers Oostrem Herent

Nieuws

Hier een woordje uitleg bij de 6 genomineerden voor het Rood Fonske 2015, een prijs die PVDA Vlaams-Brabant uitreikt aan een persoon of vereniging die zich het voorbije jaar verdienstelijk maakte voor de samenleving.

Nieuws

Een woordje uitleg bij de elf genomineerden voor het Rood Fonske 2014, een prijs die PVDA Vlaams-Brabant uitreikt aan een persoon of vereniging die zich het voorbije jaar verdienstelijk maakte voor de samenleving.