gemeenteraadsverkiezingen

Nieuws

PVDA-Vilvoorde trekt op eigen wijze naar de verkiezingen in 2018. Sander Barrez (24) wordt de jongste lijsttrekker in de stad Vilvoorde. Wij interviewde deze jonge hemelbestormer over zijn engagement, de PVDA en wat we mogen verwachten. 'De mensen zijn het beu om steeds te moeten opdraaien.'

We zijn op bezoek in Vilvoorde. Na even zoeken bellen we aan bij een simpele rijwoning in het centrum van de stad. Het uur daarop maken we kennis met de lijsttrekker voor de PVDA in Vilvoorde, Sander Barrez. Een atypisch politicus die zich liever activist noemt.

Nieuws

Zaterdag 17 december maakte de PVDA in Leuven bekend dat Line De Witte de lijst zal trekken voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. “Het stadsbestuur maakt van Leuven een elitaire stad, die voor velen onbetaalbaar wordt.” aldus de 28-jarige De Witte, “wij willen een stad waar de mensen eerst komen, en zullen daar de komende jaren strijd voor voeren.” De PVDA gaat voor een eerste verkozene in Leuven. Het resultaat dat de partij tijdens de federale verkiezingen in 2014 in Leuven behaalde, volstaat voor een zetel.

Nieuws
Daar ben ik dan heel fier op en daar ga ik voor!!!

Ik ben Wout Lootens
Ik ben twee keer lijstduwer, eens voor de gemeenteraadsverkiezingen en een tweede keer voor de provincieraadsverkiezingen, district Leuven. Tine Van Rompuy en Danny Carleer trekken die lijsten, Tine in Leuven en Danny in district Leuven voor de provincie.
Op Tine, Danny en op alle andere kandidaten ben ik heel fier.

Nieuws

Onbekend maakt onbemind’ wordt vaak gezegd – ook over de provincieraad. We hadden daarover een gesprek met onze Leuvense lijsttrekker Danny Carleer.

Hoe wordt de provincieraad samengesteld?

Fotoreportage

Onder de titel:

Beklijvende getuigenissen over betaalbaar wonen

verscheen dit artikel op de site van Tine Van Rompuy

Fotoreportage

Tussen 19 en 20u kandidatenvergaderingen
7 september 2012  PVDA+ aftrap Leuven en Vlaams-Brabant
Tussen 20 en 22u keken en luisterden meer dan 100 kandidaten, leden, vrienden naar Sander, Bea, Peter, Hilde, Mia, Line, Ams, Pjotr, Yarick en tenslotte Tine.

Nieuws
22 augustus

De inzet van 14 oktober

Op 14 oktober komt de PVDA op in alle grote steden van het land en tal van gemeenten. Solidair zet voor u uiteen wat er bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op het spel staat. Deze week: het recht op wonen. Volgende week: onderwijs.

Om de gemeenteraadsverkiezingen voor te bereiden hield de PVDA voor de vakantie een grote enquête onder 12.000 mensen. De huisvestingsproblematiek komt hieruit als bekommernis nummer één.

Activiteit

met vertegenwoordigers van alle partijen
voor PVDA+ Tine Van Rompuy

meer info op http://www.iedersstemtelt.be/

Datum: 
wo, 03/10/2012 - 19:30
Plaats: 
30CC / zaal Wagehuys
Brusselsestraat 63
3000 Leuven
Activiteit
WIJ BETALEN GEEN 3 EURO OM ONZE FIETS TE PARKEREN !
  • Geen betalende fietsenparking op het Rector De Somerplein !
  • Teken de petitie
  • Woensdag 10 oktober 13.00u - 15.00u:
    actie op het De Somerplein
Datum: 
wo, 10/10/2012 - 13:00
Plaats: 
Rector De Somerplein 3000 Leuven

Pagina's