Vilvoorde

Nieuws

Vincotte, een bekend bedrijf dat veiligheidscontroles doet in gebouwen, liften en machines telt meer dan 1600 werknemers in Belgiƫ.

Nieuws

PVDA-Vilvoorde trekt op eigen wijze naar de verkiezingen in 2018. Sander Barrez (24) wordt de jongste lijsttrekker in de stad Vilvoorde. Wij interviewde deze jonge hemelbestormer over zijn engagement, de PVDA en wat we mogen verwachten. 'De mensen zijn het beu om steeds te moeten opdraaien.'

We zijn op bezoek in Vilvoorde. Na even zoeken bellen we aan bij een simpele rijwoning in het centrum van de stad. Het uur daarop maken we kennis met de lijsttrekker voor de PVDA in Vilvoorde, Sander Barrez. Een atypisch politicus die zich liever activist noemt.

Nieuws

Het Vilvoordse bestuur gaat in zee met 's werelds grootste parkeermultinational (APCOA) en dat zullen de Vilvoordenaren in hun portemonnee voelen. De zone voor betalend parkeren wordt gevoelig uitgebreid. De bewonerskaarten voor de eerste auto stijgen van 20 naar 50 euro en voor de tweede auto betaal je geen 25 euro meer maar 100 euro. Bij een derde auto moet je nogmaals 150 euro neertellen. Daarnaast stijgen ook de parkeertarieven fors tot 1,50 euro per uur. Het is onbegrijpelijk dat het stadsbestuur z'n asociale maatregel neemt.

Fotoreportage

Geslaagde tweede receptie (in 2016) van PVDA-Vlaams-Brabant in Vilvoorde.

Activiteit

In naam van de PVDA Vlaams Brabant wensen we jou en je familie een gezond en solidair 2018.

We nodigen je graag uit om samen met ons het nieuwe jaar feestelijk in te zetten op zaterdag 3 februari 2018 van 17.00 u. tot 20.00 u. * SBS De Kastanjelaar * Perksestraat 125 * 1800 Vilvoorde
Kinderopvang is voorzien, alsook eten aan democratische prijzen.

Stem op jouw favoriet voor de prijs van meest verdienstelijke persoon of organisatie in de regio, De Vuist.

Datum: 
za, 03/02/2018 - 17:00
Plaats: 
SBS De Kastanjelaar
Perksestraat 133
1800 Vilvooorde